Radson stopt 5 miljoen in kwaliteit en… mensen.

radson leros

Radson in Zonhoven, de productiefaciliteit van radiatoren in de Finse Rettig-groep, gaat dit jaar 5 miljoen euro investeren. Niet in bijkomende machines of gebouwen, maar in kwaliteit, processen, innovatie en mensen.

"Het is dankzij de constante inzet en jarenlange toewijding van onze 280 werknemers, alsook de loyaliteit van onze installateurs, dat Radson erin is geslaagd om een sterke merkreputatie in de Europese verwarmingssector op te bouwen," zegt Deputy CEO Jos Bongers. "Dit zowel bij professionals als particulieren." Vandaar dat Radson veel geld uittrekt om de medewerkers en installateurs een ambassadeursrol van het merk te geven.

Radson is één van de kroonjuwelen van de Rettig-groep. Sinds de overname in 1990 is het altijd één van de grootste en meest winstgevende plants uit de groep geweest. Het Finse management trekt dan ook met plezier extra middelen uit om de Zonhovense vestiging te ondersteunen. Dat zal ook gebeuren voor de viering van 50 jaar Radson, aangezien het precies 50 jaar geleden is dat de familie Vandeput het bedrijf oprichtte. "Doorheen het jaar zullen diverse activiteiten en events voor klanten, medewerkers en andere belanghebbenden georganiseerd worden," besluit Jos Bongers.