Nieuws Limburg Raffaello is beste pizzeria van Limburg

Raffaello is beste pizzeria van Limburg

Raffaello is beste pizzeria van Limburg


Raffaello, een Italiaans restaurant in Maasmechelen heeft de verkiezing Pizzaiolo van het jaar 2018 gewonnen. Het gaat om de provinciale selectie. Op 12 maart mag Raffaello de Limburgse eer gaan verdedigen tijdens de nationale finale. Twee jaar geleden was deze eer nog weggelegd voor Giuliano, ook al in Maasmechelen.

Raffaello staat voor een authentieke Italiaanse keuken. “Simpliciteit en pure smaken staan centraal”, aldus chef Angela Ciello en Antonio Pitzalis. “Huisbereide lasagna, ravioli en tiramisu zijn maar enkele van onze veelgevraagde suggesties. We bieden een gevarieerde keuken, met keuze voor liefhebbers van pizza, pasta, vlees én vis.”

De westrijd Pizzaiolo van het jaar wordt georganiseerd door het culinaire jaarboek Foodprint en door het Limburgse bedrijf Kaasbrik. De familie De Turck heeft er de belangrijkste leverancier van geraspte mozzarella voor de pizzeria’s in België van gemaakt. Het is al voor de tiende keer dat deze verkiezing plaatsvindt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.