krijn-henrotte-300×240

Recordomzet voor bouwbedrijf Vandebos

Bouwbedrijf Vandebos in Alken is voor het eerst in de bedrijfsgeschiedenis over een omzet van 20 miljoen euro gegaan (einde boekjaar 30/6). De jaren voordien schommelden de opbrengsten tussen 14 en 16 miljoen. "Deze omzetstijging werd mogelijk gemaakt dankzij de uitbouw van onze projectafdeling, de constante investeringen in materieel en machines, en het vertrouwen dat de klanten in onze firma hebben," zegt mede-bedrijfsleider Krijn Henrotte (foto). "De goede sfeer binnen de firma straalt ook af op onze onderaannemers, en dat hebben klanten graag."

Een aantal projecten die aan het uitstekende resultaat hebben bijgedragen, zijn onder andere de nieuwe shippinghal voor Alva Verse Vruchten in Hasselt, rusthuis Prinsenpark en appartementen in Genk, een nieuwe winkel voor Thiry Paints in Linter, appartementen in Tienen, Leuven en Genk, en de nieuwe basisschool van Vliermaalroot.

"Ook voor dit boekjaar is het orderboekje meer dan gevuld, met nieuwe projecten in Hasselt (snijkeuken voor Alva), Zaventem (rusthuis St.-Antonius), Leuven (appartementen, studentenkoten) en Tongeren (appartementen ism Woonzo)," legt Henrotte uit. "We zullen dan ook opnieuw voor meer dan 750.000 euro investeren, onder meer in 2 nieuwe vrachtwagens en 2 nieuwe bouwkranen." Ook de investeringen in opleiding en vorming van het personeel zullen blijven volgehouden worden. "Dit is nodig om de vele toekomstige uitdagingen die onze sector te wachten staan, het hoofd te kunnen bieden," besluit Krijn Henrotte.