ttpe uitbreiding

Reinhilde en Robin mee aan roer van pretmakers

Evenementenbureau To The Point Events uit Hasselt ziet twee nieuwe vennoten toetreden tot de bedrijfstop. Reinhilde Degros en Robin Paesen, al geruime tijd actief als senior projectmanager in het bedrijf, vervoegen Bart Koninckx als aandeelhouder.

De sfeer was goed, daar op de beurs Festivak in Mechelen. Want eventbureau To The Point Events mocht er voor de vijfde keer op rij een Certificate of Excellence in ontvangst nemen. In de euforie had oprichter en CEO Bart Koninckx nog een blijde boodschap voor 2 van zijn naaste medewerkers: zij mogen medevennoot worden bij het eventbureau. Reinhilde Degros en Robin Paesen, sinds mensenheugenis aan de slag als drijvende krachten van de onderneming, vervoegen de bedrijfstop als aandeelhouder.

Koninckx toonde zich in de eerste plaats bijzonder opgetogen met het binnenhalen van het kwaliteitslabel. “Voor ons hele team is dit een bijzonder mooie erkenning voor het fantastische werk dat ze de voorbije maanden hebben verricht en heel bijzonder omdat de waardering van de klanten zelf komt. Vorig jaar wisten we onze omzet te verdubbelen en toch slaagde het team erin om alle projecten met topkwaliteit af te leveren. Dat is een fenomenale prestatie waar ik hen heel dankbaar voor ben."

En dat werpt zijn vruchten af... "Om de kracht en de continuïteit van ons sterk gegroeide schip te verzekeren, heb ik beslist om 2 senior projectmanagers mee in het kapitaal te laten stappen", aldus de CEO. "De voorbije jaren werden Reinhilde Degros en Robin Paesen intens voorbereid op een grotere rol in onze organisatie. Vandaag zijn ze er helemaal klaar voor. Als hun allergrootste supporter vond ik het hoog tijd om hen te belonen voor hun tomeloze inspanningen om onze klanten gelukkig te maken. Ook de andere teamleden worden extra beloond voor het geleverde werk en het resultaat, want ons succes blijft natuurlijk een team-effort."

Het is niet dat Koninckx zelf hierdoor een stap terugzet. "Met de nieuwe vennoten zijn we gewapend voor de toekomst in de bizarre sector die de evenementenwereld toch is. Zelf blijf ik mij focussen op de strategie en business development en maak ik meer tijd voor mijn rol als 'mystery guest', die het reilen en zeilen op onze projecten in het oog houdt. Zo blijft mijn werk mijn hobby", besluit hij lachend.