Nieuws Limburg Relatiekantoor Altero doet nieuwe overname

Relatiekantoor Altero doet nieuwe overname

Relatiekantoor Altero doet nieuwe overname

Na de overname van de activiteiten van Datedesk, het relatiekantoor van Elke Clijsters en Rita Matoukou, breidt het singles-platform Altero (vlakbij Sint-Truiden) verder uit met een nieuwe acquisitie. In Silentium, een ander bureau in relatiebemiddeling dat vooral actief is in West- en Oost-Vlaanderen, wordt onderdeel van de Altero-groep. Karen Deroost, die In Silentium 2 jaar geleden opstartte, blijft werken voor Altero en zal de vestiging in Torhout gaan leiden.

relatiekantoor altero“De grensprovincies kennen een aparte mentaliteit en vragen een aparte benadering,” zegt Ilse Melotte, zaakvoerder van Altēro. “Daarom is het goed via overnames en lokale kennis te groeien.” Collega-zaakvoerder Ilse Reynders bevestigt: “De singles zijn veeleisend en willen kwaliteitsvolle voorstellen. Geen tijdsverspilling. Dat vinden wij terecht en daarom is een grote en kwalitatieve database voor ons van strategisch belang.”

Altēro organiseert daarnaast ook reizen voor singles (ism Anders Reizen) en begeleidt singles ook in hun bewustwording en persoonlijke groei.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.