MPloyHasselt Groepsfoto_300dpi-07619

Renette hengelt 4 specialisten binnen

Mploy, het advocatenkantoor met specialisatie in sociaal recht, heeft de gekende advocaten Veerle Scheys en Steven Vandebroek aan zich verbonden. Ook hun medewerkers Leen Vandenholt en Merel Van de Voorde maken mee de overstap naar het kantoor van Managing Partner Steven Renette.

Mploy is een advocatenkantoor met vestigingen in Hasselt en Westerlo. Het is een nichekantoor dat zich uitsluitend toelegt op arbeidsrecht, sociaal strafrecht, socialezekerheidsrecht en aanleunende materies zoals o.a. discriminatierecht, ambtenarenrecht en zelfstandige samenwerkingsvormen. De Limburgse tak van de onderneming, die wordt geleid door Steven Renette, heeft nu 4 nieuwkomers aangetrokken. Veerle Scheys en Steven Vandebroek, respectievelijk met 20 en 18 jaar balie-ervaring, maken de overstap van Argus Advocaten naar Mploy. “De sociaalrechtelijke regelgeving is te complex geworden om er niet dagelijks mee bezig te zijn”, aldus Scheys en Vandebroek. “Dit vergt een structuur waar alle mensen en middelen worden ingezet om deze uitdaging aan te gaan.” Ook de medewerkers Leen Vandenholt en Merel Van de Voorde sluiten aan bij het nieuwe team.

Managing Partner Steven Renette is verheugd met hun komst. “Cliënten en zeker ondernemingen, zoeken steeds meer experten in een welbepaald rechtsgebied. Die expertise vinden ze in de nichekantoren waar hoogwaardig juridisch werk wordt geleverd en tegelijk een persoonlijke betrokkenheid kan worden gegarandeerd. Dat onze voormalige concullega’s nu voluit collega’s worden, bevestigt die trend.”

Mploy telt intussen 15 advocaten en juristen.