Nieuws Limburg Restaurant Lucy Chang in Hasselt is failliet

Restaurant Lucy Chang in Hasselt is failliet

Restaurant Lucy Chang in Hasselt is failliet

lucy chang hasseltLucy Chang, het hippe restaurant met Zuid-Oost Aziatische specialiteiten, heeft de vestiging in Hasselt gesloten. Bijna 5 jaar na de officiële opening blijken de Limburgers niet warm te lopen voor het concept. Donderdag werd het faillissement uitgesproken tijdens de zitting voor de rechtbank van Koophandel in Hasselt.

Lucy Chang is een keten die werd opgericht door de Antwerpse horeca-uitbater Peter Michaels. Na 25 jaar succesvolle business in de VS, keerde hij terug naar België. Met Lucy Chang koos hij voor een formule van fingerfood in een trendy setting. Met wisselend succes. In Brussel en Kortrijk werden de vestigingen al eerder gesloten. Nu volgt dus ook Hasselt en houdt de cateringafdeling op te bestaan. Lucy Chang houdt daarmee nog 4 vestigingen over: in Antwerpen, Brasschaat, Knokke en Gent.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.