Esaki verrast: sushi met banaan en choco
Er zijn wel meer bekende restaurants waar atypische gerechten op de kaart staan, maar de sushi-keten Esaki doet er nog… Lees meer
De stad Hasselt organiseert samen met de gerenommeerde gids Gault&Millau een project rond kindvriendelijke menu’s in restaurants. Talrijke restaurants schreven zich in om hun gerechten te laten beoordelen door een delegatie van Gault&Millau en een kinderjury.
“Hasselt kreeg in 2014 het label ‘Kindvriendelijke Stad’ toegekend,” zegt schepen van Jeugd Valerie Del Re. “We profileren ons bovendien als ‘Hoofdstad van de Smaak’.Toch heb ik de indruk dat de kindergerechten op de menukaart van diverse horecazaken haaks staan op deze titels. Ze zijn vaak, net als elders in het land, eentonig en ongezond. “Daarom dagen we de Hasseltse restaurants en brasserieën uit om hun kindergerechten gezonder, gevarieerder en innovatiever te maken.”
Diverse horeca-exploitanten gingen op het voorstel in. De beoordelingen zullen later verschijnen in een boekje, getiteld ‘De Smaakgids voor Kids’.
Er zijn wel meer bekende restaurants waar atypische gerechten op de kaart staan, maar de sushi-keten Esaki doet er nog… Lees meer
In januari vorig jaar maakte een keukenbrand een abrupt einde aan het verhaal van restaurant VleesGegroet, vlakbij de Grote Markt… Lees meer
Dave Reyskens (uit Hasselt) en Dorry De Meuter (uit Genk) gooiden tijdens de coronacrisis hun leven radicaal om. Dave verkocht… Lees meer
Het Beringse sportmarketing- en organisatiebureau Golazo van Bob Verbeeck gaat het voormalige tenniscentrum van Kim Clijsters in Bree blijven uitbaten.… Lees meer
Donderdagavond 30 maart wordt bekendgemaakt wie de JCI Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar is... Een zéér spannende strijd, die… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen