De Wissel wisselt van zaakvoerders
De gekende Brasserie De Wissel in Rekem (Lanaken) heeft nieuwe uitbaters. Zus en broer Laura (33) en Michaël (35) Timmermans,… Lees meer
De stad Hasselt organiseert samen met de gerenommeerde gids Gault&Millau een project rond kindvriendelijke menu’s in restaurants. Talrijke restaurants schreven zich in om hun gerechten te laten beoordelen door een delegatie van Gault&Millau en een kinderjury.
“Hasselt kreeg in 2014 het label ‘Kindvriendelijke Stad’ toegekend,” zegt schepen van Jeugd Valerie Del Re. “We profileren ons bovendien als ‘Hoofdstad van de Smaak’.Toch heb ik de indruk dat de kindergerechten op de menukaart van diverse horecazaken haaks staan op deze titels. Ze zijn vaak, net als elders in het land, eentonig en ongezond. “Daarom dagen we de Hasseltse restaurants en brasserieën uit om hun kindergerechten gezonder, gevarieerder en innovatiever te maken.”
Diverse horeca-exploitanten gingen op het voorstel in. De beoordelingen zullen later verschijnen in een boekje, getiteld ‘De Smaakgids voor Kids’.
De gekende Brasserie De Wissel in Rekem (Lanaken) heeft nieuwe uitbaters. Zus en broer Laura (33) en Michaël (35) Timmermans,… Lees meer
De gekende tv-kok Laurens Snykers van Leeuw in Hasselt neemt drastische maatregelen: klanten die minder dan 24 uur op voorhand… Lees meer
De Nederlandse horecagroep Van der Valk gaat aan de afrit van de E313 in Ham het grootste hotel van Limburg… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen