Groepsfoto-Conrad-Consulting-2022.2

Reusachtig raamcontract voor Conrad

Het Hasseltse evenementenkantoor Conrad Consulting haalde een prestigieus raamcontract binnen voor het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse Overheid. Als enig Limburgs kantoor komen zij zo in een poule terecht waardoor meer dan 130 overheidsinstanties via rechtstreekse toekenning of interne minicompetitie projecten aan Conrad kunnen gunnen.

In 2022 beleefde het Hasseltse evenementenkantoor zijn drukste jaar sinds de oprichting in 1990. "En ook dit jaar wordt heel spectaculair", zeggen Stefan Deckers en Koen Vanhove. "Omdat we na een pitch zijn uitgekozen voor het raamcontract voor het Facilitair Bedrijf, kunnen maar liefst 130 overheidsinstanties bij ons hun kleine of grote evenementen bestellen. Op deze manier kan een aanbestedingsfase gedeeltelijk of zelfs geheel overgeslagen worden, wat voor een grote tijdsbesparing zorgt."

Hoeveel het order uiteindelijk zal opleveren, is nu nog niet duidelijk. Maar voor Conrad Consulting wil het nu al zeggen dat de telefoon roodgloeiend zal staan. "We zijn enorm trots met het binnenhalen van deze raamovereenkomst", aldus nog Deckers en Vanhove. "Het is een bekroning van maandenlang hard werk en een bewijs dat we als Limburgs evenementenbureau goed bezig zijn. Het binnenhalen van deze opdracht is een echt kwaliteitslabel." De raamovereenkomst duurt twee jaar en kan nog eens voor dezelfde periode verlengd worden.