Nieuws Limburg Ridley haalt Amerikaan binnen voor de verkoop

Ridley haalt Amerikaan binnen voor de verkoop

Ridley haalt Amerikaan binnen voor de verkoop

Ridley Bikes uit Paal-Beringen blijft straffe aanwervingen doen om het management te versterken. Zopas werd aangekondigd dat de Amerikaan Richard Wittenberg werd aangetrokken om de internationale doorbraak van de fietsenproducent te versnellen. Wittenberg heeft een berg ervaring, onder meer opgedaan bij Cannondale, Pacific Cycle en Seattle Bike Supply.

Richard Wittenberg“Richard kent de wereldwijde fietsenbranche zeer goed en past daarom perfect binnen onze ambitie om onze internationale groei te versterken,” zegt Jochim Aerts, CEO van Ridley. Wittenberg start op 1 maart 2013 als Vice-President International Operations. “Onze groeicijfers zijn goed,” aldus nog Aerts. “De eerste vijf maanden van het boekjaar 2013 zitten we bijvoorbeeld al in de dubbele cijfers. Maar als we die groei willen aanhouden, hebben we iemand als Richard nodig. Hij start daarom voor ons geen dag te vroeg.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.