Nieuws Limburg Rijo (Beringen) overgenomen en meteen omgedoopt

Rijo (Beringen) overgenomen en meteen omgedoopt

Rijo (Beringen) overgenomen en meteen omgedoopt

rijo beringenStrongbow, de groep uit Houthalen-Helchteren die actief is in sanitair, HVAC, technisch onderhoud en elektrotechnieken, heeft in Beringen het bedrijf Rijo overgenomen. Beter gezegd: zaakvoerders-eigenaars Jan Dormans en Jan Larosse van Strongbow hebben een meerderheidsparticipatie genomen in Rijo. De installateur werd meteen ook omgedoopt tot Strongbow Electrics, waarmee de nieuwste telg in de groep het levenslicht ziet.

Strongbow Electrics legt zich toe op industriële elektriciteitswerken, verlichting en domotica. Zowel klanten in de B2B- als B2C-markt worden bediend.

Na de overname van het failliete HBB uit Beringen, is dit de tweede uitbreiding op korte tijd die door de groep Strongbow wordt gerealiseerd. Het bedrijf stelt nu meer dan 100 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.