Nieuws Limburg Rob Haesevoets neemt Maximmo over

Rob Haesevoets neemt Maximmo over

Foto: team Era Maximmo.

Rob Haesevoets neemt Maximmo over

Era Nobis, het snelgroeiende vastgoedkantoor van Rob Haesevoets, heeft in Genk de activiteiten van Era Maximmo (familie Schellens) overgenomen.

Era Nobis, momenteel gevestigd in Herk-de-Stad, Hasselt, Alken, Zonhoven en recent ook Westerlo, zal voortaan ook actief zijn in Genk na de overname van Era Maximmo aan de Europalaan. De huidige zaakvoerders Joan en Lisa Schellens blijven evenwel actief onder de nieuwe koepel en zullen ook de naam Maximmo behouden.

“De regio’s waarin wijzelf en Era Nobis actief zijn, sluiten goed op elkaar aan”, zegt Lisa Schellens. “We zijn bovendien dezelfde weg van innovatie ingeslagen. Vandaar dat het ons een goed idee leek om onze krachten te bundelen.”

Rob Hasevoets, de drijvende kracht achter Era Nobis, ziet diverse schaalvoordelen in de uitbreiding. “Met deze overname kunnen we groeien en nog meer inzetten op visibiliteit, marketing en innovatie, met als doel onze klantenservice nog verder te verbeteren”, aldus Rob.

Reageer op dit bericht

Reacties

Wilfried P. 2021-10-28 09:26:14

Proficiat Rob en het hele team

NV E. 2021-10-28 07:27:55

Proficiat Rob..

Stijn P. 2021-10-28 07:20:25

Dikke proficiat en veel succes.

Hans H. 2021-10-27 21:07:44

Proficiat Rob. Fijn om te horen. Hans Hanegreefs

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.