Nieuws Limburg Rode Duivels gemasseerd met producten uit Genk

Rode Duivels gemasseerd met producten uit Genk

Rode Duivels gemasseerd met producten uit Genk

Het Genkse bedrijf Orbipro heeft met de Belgische Voetbalbond een vierjarig contract gesloten om al het sportmedisch materiaal te leveren aan de nationale voetbalteams. “Het gaat om kleine spullen, zoals rolletjes tape of massagezalfjes, tot grotere toestellen voor het behandelen van blessures of massagetafels voor de kinesisten,” vertelt zaakvoerder Jan Willems. De overeenkomst is goed voor een omzet van zo’n 25.000 euro per jaar. “We leveren al deze materialen vandaag ook al bij 12 eersteklasseclubs in het voetbal en ook bij toppers in het volleybal of basketbal. Daarnaast bestaat de andere helft van ons cliĆ«nteel uit kinesisten, ostheopaten, fitnesscentra en andere afnemers van ons sportmedisch materiaal.”

Orbipro ging als bvba van start zowat 2,5 jaar geleden. De omzet verdrievoudigde in die periode tot zowat 1 miljoen euro.

De beroepsactiviteiten van Jan Willems zorgen evenwel voor huiselijke twisten. “Mijn zoon, een fanatieke KRC Genk-supporter, kan niet lachen met het feit dat de blessures van spelers als Lukaku of Vargas met onze toestellen worden behandeld,” lacht hij. “Wat hem betreft mogen de concurrenten nog wat langer in de lappenmand blijven…”.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.