alderss klein

Roel Smets (Alders) doet binnenlandse overname

De Alders Transport Groep uit Pelt heeft in Herent bij Leuven de sectorgenoot Transport Vandenbroeck overgenomen. De nieuwe telg in de Limburgse groep vertegenwoordigt een 40-tal combinaties en een omzet van 6 miljoen euro.

Vandenbroeck is al meer dan 50 jaren een gevestigde waarde in het nationaal en internationaal transport en distributie, met een specialisatie in ADR-goederen en een geografische focus op België, Luxemburg en Frankrijk. Door de integratie in Alders, wordt dit bedrijf de kern van de groep voor activiteiten in verpakte ADR-goederen en chemische producten, zowel vloeibaar als vast.

“Al het personeel wordt integraal overgenomen en blijft operationeel verbonden aan de sites in Herent en Luxemburg”, zegt Roel Smets, CEO van Alders. “Carl Bollens, de huidige zaakvoerder bij Vandenbroeck, blijft actief als verantwoordelijke van de beide vestigingen.”

Alders Transport Groep heeft nu meer dan 1.600 stuks rollend materieel, 550 medewerkers en 7 operationele vestigingen in 4 landen. De groep realiseerde in 2019 een omzet van meer dan 85 miljoen euro.