Nieuws Limburg Ronnie Leten wint prestigieuze Dessersprijs

Ronnie Leten wint prestigieuze Dessersprijs

Ronnie Leten wint prestigieuze Dessersprijs

Ronnie Leten, de internationale CEO van Atlas Copco, is donderdagavond tijdens de druk bijgewoonde jaarvergadering van Voka Limburg, bekroond met de Herman Dessersprijs 2016. Deze onderscheiding wordt jaarlijks toegekend aan een ondernemer of organisatie die zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de Limburgse economie.

pb160427 Ronnie LetenBeringenaar Ronnie Leten was Manager van het Jaar in 2013. Hij aanvaardde bovendien in 2015 het label van Limburg-ambassadeur, en werd verkozen in de top 100 van de beste CEO’s ter wereld. Hij staat sinds 2009 aan het hoofd van de Zweedse Machinebouwer Atlas Copco en bestuurt het bedrijf met verve. Atlas Copco is actief in 182 landen en stelt maar liefst 45.000 mensen tewerk.

De jury was vol lof over de inspanningen van Ronnie Leten om Limburg in het buitenland te promoten en een voorbeeldfunctie op te nemen voor andere ondernemers in de provincie.

Corda INCubator (Hasselt) en Karin Van De Velde (Callexcell in Sint-Truiden) werden als mede-genomineerden net voorbijgestoken door de winnaar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.