Nieuws Limburg Ronny is wat hij maakt: ne grote spécial

Ronny is wat hij maakt: ne grote spécial

Ronny is wat hij maakt: ne grote spécial

Ronny en Peggy van De Frietboetiek in Oudsbergen zijn als eerste uitgeroepen tot Erkend Friturist. Een is een nieuw kwaliteitslabel dat door Horeca Vlaanderen in het leven is geroepen. Vlaams minister Jo Brouns mocht de frietjes én bitterballen van De Frietboetiek meteen keuren…

Ronny Voortmans uit Wijshagen (Oudsbergen) is altijd vooraan te vinden als er lijstjes met de beste frituren worden opgemaakt. En ook nu is het prijs: als eerste in Vlaanderen krijgt De Frietboetiek het label van Erkend Friturist opgespeld. “We willen hiermee vooral het vakmanschap in de sector belonen”, zegt Filip Vanheusden van Horeca Limburg. “Sinds het afschaffen van de verplichting om beroepsbekwaamheid te bewijzen, heeft de consument nood aan een houvast die de professionals op een voetstuk plaatst.”

Het was Vlaams minister van Werk, Jo Brouns, die de bekroning mocht uitreiken aan Ronny Voortmans en zijn vrouw Peggy.

TV Limburg heeft het hele verhaal:

Reageer op dit bericht

Reacties

Erwin D. 2022-07-07 13:15:27

van harte gefeliciteerd met drze erkenning collega's

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.