Roosenboom volgt Beusen op als hoteldirecteur

Patrik Roosenboom is zopas gestart als General Manager van Holiday Inn en Holiday Inn Express in Hasselt. Hij volgt er Joeri Beusen op, die op niveau van de overkoepelende Accor-groep, een functie in de Benelux zal opnemen.

Vorige week is Joeri Beusen gestart als Head of Development voor Accor Benelux. Een belangrijke, internationale functie, die inhoudt dat hij nieuwe hotels moet aansluiten bij de keten, die merken omvat als Sofitel, Mercure, M gallery, Pullman, Mama Shelter, Ibis, Novotel, enzovoort.

Daarmee komt een einde aan 1,5 jaar dienst als General Manager van de Hasseltse hotels van Holiday Inn. Beusen ging zelf op zoek naar een opvolger, en vond hem in de persoon van Patrik Roosenboom. "Ik heb niet lang getwijfeld toen ik de vraag kreeg om Joeri op te volgen", zegt hij. "Ik ben weliswaar in het Brusselse opgegroeid, maar als kleinzoon van een Diepenbeekse, leek het mij de ideale kans om de cirkel rond te maken! De warme ontvangst van de medewerkers hier, maakt dat het Limburggevoel uit mijn jeugd snel opnieuw zal opborrelen."

Roosenboom is gepokt en gemazeld in het hotelwezen. "Door jaren mee te draaien in de Radisson Hotel Group, waar ik net als Joeri, onderaan de ladder begon als nachtreceptionist, heb ik een stevige ervaring opgebouwd in het reilen en zeilen in hotelketens. Mijn loopbaan leidde me onder andere naar het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel, het Radisson SAS @ Disneyland Parijs en het Radisson Blu Balmoral in Spa. En nu start dus het avontuur in Hasselt. Wie weet spreek ik weldra een aardig mondje Limburgs..."

Het Holiday Inn, met 108 kamers, 5 vergaderzalen en de brasserie De Boulevard, en het Holiday Inn Express met 89 kamers, een vergaderzaal en een bar, verwelkomen bezoekers die naar de Limburgse hoofdstad afzakken, voor zaken of voor de ontdekking van de plaatselijke specialiteiten en trekpleisters.