Nieuws Limburg Ruben Lemmens nieuwe baas VKW Limburg

Ruben Lemmens nieuwe baas VKW Limburg

Ruben Lemmens nieuwe baas VKW Limburg

Ruben Lemmens 2Ruben Lemmens (34), tot nog toe de linker- en rechterhand van Vlaams minister Jo Vandeurzen, wordt vanaf 1 oktober de nieuwe gedelegeerd bestuurder van de Limburgse werkgeversorganisatie VKW. Hij volgt daarmee Jos Stalmans op, die de organisatie 25 jaar leidde.

Er werd de jongste maanden druk gespeculeerd over de opvolging van Jos Stalmans. Ruben Lemmens was ook één van de namen die circuleerden. De kandidaten werden de jongste dagen nog aan zware beoordelingsproeven onderworpen. Genkenaar Ruben Lemmens kwam daar als sterkste uit. Op voorstel van het bestuurscomité heeft de raad van bestuur van VKW Limburg vanavond unaniem het licht op groen gezet voor de benoeming van Ruben Lemmens tot gedelegeerd bestuurder. Vanaf 1 oktober volgt hij daarmee Jos Stalmans op, die tot dan die functie blijft vervullen. Jos Stalmans (62) zal de organisatie dan 25 jaar geleid hebben. Onder zijn impuls groeide VKW van 700 tot de huidige 930 leden. Stalmans blijft tot eind volgend jaar nog aan boord voor advies en specifieke opdrachten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.