Nieuws Limburg Ruth Janssens meest beloftevolle vrouwelijke ondernemer

Ruth Janssens meest beloftevolle vrouwelijke ondernemer

Ruth Janssens meest beloftevolle vrouwelijke ondernemer

Als nevencategorie van de Livia Award, werd voor het eerst ook een prijs uitgereikt voor aanstormend vrouwelijk ondernemerstalent. Die onderscheiding mocht Ruth Janssens van Small Teaser in ontvangst nemen.

ruth janssensSmall Teaser biedt een platform aan waarmee organisaties een nieuwswebsite of digitaal magazine online kunnen publiceren. Gebruikers worden bovendien beloond met een gedeelte van de advertentie-inkomsten. Als een blogger of fotograaf een bijdrage levert die erg veel wordt gelezen of aangeklikt door de doelgroep van de adverteerder, gaat er volgens een verdeelsleutel, een percentage van de reclame-inkomsten naar degene die het artikel of beeld heeft toegevoegd.

Small Teaser werd opgericht in 2015 door de tweeling Stijn en Ruth Janssens. Enkele maanden geleden mochten zij met de intrede van LRM, een nieuwe investeerder verwelkomen. Het bedrijf is gevestigd in de Corda INCubator.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.