Nieuws Limburg Ryckalts en co sluiten Paqt (in de armen)

Ryckalts en co sluiten Paqt (in de armen)

Ryckalts en co sluiten Paqt (in de armen)

Paqt Advocaten neemt het kantoor van Michiel Ryckalts over, die als nieuwe vennoot het team voor vastgoed- en bouwrecht in het fusiebedrijf komt leiden. Tegelijkertijd worden ook Jos De Wachter en Tim Vandeweyer vennoot in het Genkse kantoor.

Michiel Ryckalts is als advocaat meer dan 15 jaar actief in het ondernemingsrecht, met een bijzondere focus op bouwrecht (aanneming, architectenovereenkomsten, aansprakelijkheden, garantieverplichting, geschillen over uitvoering van werken,….). Hij kent de rechtbank als zijn broekzak, maar poogt bij voorkeur in onderling overleg oplossingen uit te werken. Zijn erkenning als bemiddelaar is daarbij een grote troef.

Jos De Wachter (Je zegt het met een ‘j’) is een ervaren advocaat die zich tegelijk ook burgerlijk ingenieur mag noemen. Door zijn jarenlange ervaring als bedrijfsjurist bij Zetes Industries kent hij bovendien de technologische bedrijfswereld door en door. Door deze unieke combinatie geeft hij juridisch advies over ICT- en IP-topics, zoals clouddiensten, IT-contracten, IT-outsourcing, SLA’s, SaaS-contracten, cybersecurity, privacy en cookies, internet, e-commerce en de bescherming van bedrijfsgeheimen en intellectuele eigendom.

Tim Vandeweyer, tot slot, is als advocaat gespecialiseerd in ondernemingsfiscaliteit. Hij heeft ervaring in vennootschapsbelasting, internationale fiscaliteit en fiscale procedures. Hij legt zich onder meer toe op adviesverlening, aanvragen van rulings, structureren van (overnames van) vennootschappen en geschillen met de fiscus en/of het parket.

De nieuwe structuur moet een volgende fase van het groeiproces inluiden voor Paqt Advocaten, zo stellen de vennoten.

Reageer op dit bericht

Reacties

Kristien T. 2021-02-05 09:13:10

Proficiat Michiel! Je bent een top collega om mee samen te werken!

Danny T. 2021-02-04 10:28:52

Proficiat met deze versterking!!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.