Schermafbeelding 2024-03-29 om 08.35.24 (Foto: Boumediene Belbachir)

(tromgeroffel…): Sam Chartouni van Aerobelllllll

De teerling is geworpen! Na een erg verbeten strijd tussen 4 topfinalisten maakte de jury van JCI Limburg zopas bekend dat Sam Chartouni, oprichter en zaakvoerder van isolatiebedrijf Aerobel, zich de nieuwe Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar mag noemen. Een verdiende winnaar, ook al was de concurrentie maar een zucht van de titel verwijderd...

Sam Chartouni zei totaal verrast te zijn toen zijn naam als laureaat werd afgeroepen. In een kort dankwoord droeg hij de overwinning op aan zijn team, medevennoten en iedereen die in hem heeft geloofd. De selfmade man van amper 30 jaar toonde zich zielsgelukkig met de onderscheiding. Een uitgebreid portret van de winnaar kon u (via deze link) eerder deze week al lezen op Made in Limburg. De boeiende persoonlijke en bedrijfsmatige historiek is u dus intussen bekend.

Naast de hoofdprijs werd er ook een publieksprijs uitgeloofd. Zestig procent van de stemmen voor deze onderscheiding werd verzameld via Made in Limburg, de overige 40 procent kwam van de aanwezigen op het slotgala in Genk. Als winnaar van deze onderscheiding was de eer weggelegd voor Vincent Beckers, mede-oprichter en zaakvoerder van iino-Benelux. Dat de charismatische bedrijfsleider uit Kiewit de populariteitspoll naar zijn hand wist te zetten, mag niet verbazen. Beckers bulkt van de netwerkcontacten en is bijzonder actief in het verenigingsleven, zoals bij Open VLD Hasselt, Pappies from the Block en Ronde Tafel 35 Hasselt.

Proficiat aan de winnaars!