Katlijn en Sara kopie

Sara Reymen wordt vennoot bij Opmerkelijk

Sara Reymen, zaakvoerder van het copywriting-bureau Tekstueel, wordt medevennoot bij het branding- en communicatiebureau Opmerkelijk van Katlijn Voordeckers. Beide dames werken al vele jaren intensief samen, en bezegelen dit nu in een juridische structuur.

“Opmerkelijk en Tekstueel werken al sinds 2013 intensief samen”, aldus Katlijn Voordeckers. “Heel wat bedrijven die ik begeleidde bij hun branding, kwamen uiteindelijk bij Tekstueel terecht voor copywriting. Deze klanten hadden na hun brandingtraject vaak ook behoefte aan een gerichte communicatiestrategie. Beide zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. De expertise van Sara bleek precies wat onze klanten nodig hadden om hun merkverhaal op een krachtige manier te brengen.”

Sara Reymen: “De samenwerking met Opmerkelijk is heel mooi gegroeid. We namen de beslissing voor dit medevennootschap al begin dit jaar, maar hebben tijdens de coronacrisis beseft dat de bundeling van krachten relevanter is dan ooit. Heel wat ondernemers deden de voorbije maanden een beroep op onze gezamenlijke expertise om de crisis het hoofd te bieden. Als medevennoot ben ik nu nog meer betrokken en streef ik samen met Katlijn en het hele team naar een mooie toekomst. We geloven dan ook allebei in de kracht van deze match.”