Directieteam SBB – Bart Nelissen kopie

SBB schept 200 jobs in 2 jaar tijd

Nadat in het crisisjaar 2020 al 85 nieuwe mensen werden aangeworven en daar bovenop begin dit jaar er 45 collega's bijkwamen, is accountantskantoor SBB op zoek naar nog eens 70 bijkomende krachten. Het Limburgse management, met CEO Raf Sels en commercieel directeur Bart Nelissen, merkt dat de coronacrisis de digitalisering bij heel wat bedrijven in gang heeft gezet.

SBB geldt met 30 kantoren en 550 medewerkers als het grootste Vlaamse accountants- en advieskantoor. "Ondanks de crisis was 2020 voor ons bijzonder succesvol", zegt CEO Raf Sels. "We realiseerden een omzetstijging van 7,16% en mochten maar liefst 85 nieuwe medewerkers verwelkomen. Ze waren nodig om de vraag naar gespecialiseerd advies op te vangen. In de eerste maanden van 2021 kwamen er nog eens 45 mensen bij. Zij leggen zich toe op adviesverlening rond actuele thema's, zoals de verdere digitalisering van hun administratie en de mogelijkheden voor financiële ondersteuning als gevolg van de coronacrisis."

"Ondanks de succesvolle rekruteringscampagnes zijn we nog steeds op zoek naar 70 nieuwe collega’s", vult commercieel directeur Bart Nelissen (foto) aan. "Klanten weten onze rol als proactieve ondernemingscoach te waarderen, en dat brengt veel extra werk met zich mee."

Raf Sels besluit: “2020 is in alle opzichten een nooit gezien jaar geweest, niet alleen voor ons sociaal leven, maar ook voor het bedrijfsleven. In die moeilijke omstandigheden hebben onze medewerkers toch een glansprestatie neergezet. En we blijven verder timmeren aan de weg. Wie wil meeschrijven aan ons verhaal, is zeker welkom bij SBB."