Schelfhout bouwt beetje meer luxe in het bos

Ondernemer Chris Schelfhout blijft investeren in zijn recreatiedomein Warredal. Midden de Maaseikse bossen zijn er 8 gloednieuwe bungalows voor verblijfstoerisme opgetrokken, en ook de vergaderfaciliteiten zijn in volle uitbreiding. "Hiermee speelt Forest Camp, zoals de verzameling van authentieke cabins wordt genoemd, in op de vraag van de gasten naar een tikkeltje meer luxe", zegt bezieler Kristel Schelfhout.

De nieuwe accommodatie in het Forest Camp van Warredal omvat 5 classic cabins, 2 suites met hot tub of sauna én een shelter cabin, die plaats biedt aan 8 personen en een groot terras met jacuzzi heeft. “Het leven is zo haastig geworden, dat we zoeken naar een plaats om te ontsnappen", weet Kristel Schelfhout. "Mensen willen die 'back to nature-ervaring', maar zonder de echte 'back to basic'. Een tikkeltje luxe is welkom, en op die vraag willen wij graag een extra antwoord bieden. De nieuwe cabins bieden de gasten alle ruimte om te ademen, stil te worden en bij zichzelf te komen. En ja, een hottub of sauna te midden van het bos helpt daar zeker en vast bij.”

Maar ook in het hart van Warredal bleef niemand stilzitten de afgelopen maanden. De receptie verhuisde en er werden enkele appartementen en studio’s bijgebouwd. Ten behoeve van de lokale wijnproductie werd er ook 2 hectare druivenstokken aangeplant. "Daarnaast groeien we ook als vergader- en inspiratiecentrum voor bedrijven", aldus nog Kristel Schelfhout. "Intussen werden er al 1 vergaderzaal en 2 workshop- en netwerklocaties ingericht. Twee nieuwe vergaderzalen zijn in opbouw."

Eigenaar en familieman Chris Schelfhout ziet dat het goed is: "Onze focus op comfort, natuur en avontuur heeft ons geholpen om een uniek concept te creëren dat zowel voor individuele als zakelijke gasten een geweldige ervaring biedt. We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken ernaar uit om onze gasten te blijven verrassen met ons aanbod."