Nieuws Limburg Schevenels pakt kokette keukenverkoper over

Schevenels pakt kokette keukenverkoper over

Schevenels pakt kokette keukenverkoper over

Schevenels Project Interieurs uit Heusden-Zolder heeft de handelsactiviteiten overgenomen van Keukens Vancoetsem, een erg gekende zaak uit Torhout en Brugge. Voor Schevenels is het een aanvulling van het aanbod in de totaalinrichting, dat naast bedrijfsprojecten nu ook de (hogere) residentiële markt zal omvatten.

“We zijn zeer verheugd ons levenswerk te kunnen verderzetten samen met het enthousiaste team van Schevenels Project Interieurs”, vertelt Peter Vancoetsem. “Onze activiteiten sluiten naadloos op elkaar aan: waar Vancoetsem zich richt op de residentiële meerwaardezoeker, bestaat het cliënteel van Schevenels Project Interieurs voornamelijk uit de B2B-markt, met name ontwerp en productie van interieurmaatwerk voor de horeca, zorg, kantoor, retail en evenementensector. Deze samenwerking opent nieuwe kansen. We gaan zeer binnenkort verhuizen naar een splinternieuwe locatie in Brugge met toonzaal, opslag- en productieruimte onder 1 dak. Het wordt een inspiratieruimte, toonaangevend voor de hele Brugse regio en ver daarbuiten. De K.W. Groep (waartoe Schevenels, en nu dus ook Vancoetsem behoort) heeft een investeringsplan van 1,5 miljoen euro goedgekeurd. Maar het belangrijkste voor ons is dat we nu met de kracht van de groep kunnen uitbreiden om totaalverbouwingen aan te bieden, van afbraakwerk tot schilderwerk.”

Algemeen directeur van Schevenels Project Interieurs, Rik Walraevens, is blij met de nieuwkomer in de groep: “Wij waren al lang op zoek naar een tweede uitvalsbasis in Oost- en West-Vlaanderen. Regio Brugge is dan ook voor ons de perfecte ligging. Het professionalisme en de vakkennis die Peter Vancoetsem en zijn collega’s meebrengen op gebied van keukeninrichting en binnenhuisarchitectuur, past perfect in ons plaatje.”

De volledige K.W. Groep van ondernemers Filip Dings (foto), Rik Walraevens en Johan Sleebus, bestaat naast Schevenels Project Interieurs en Vancoetsem, uit K.W. Van Bladel in Ravels, K.W. Meynen in Mol en Jean-Paul Doms in Heusden-Zolder. Samen willen ze dit jaar de kaap van 20 miljoen euro omzet overschrijden, met een 100-tal medewerkers en een 50-tal vaste onderaannemers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.