Nieuws Limburg Schoeffaerts gaat nu ook eigen nieuwbouw afwerken

Schoeffaerts gaat nu ook eigen nieuwbouw afwerken

Schoeffaerts gaat nu ook eigen nieuwbouw afwerken

In het nieuwe businesspark Dorpsveld II zijn momenteel de grond- en montagewerken bezig van de nieuwbouw die afwerkingsbedrijf Schoeffaerts er zal realiseren. Zaakvoerder Ronny Schoeffaerts investeert er 5,5 miljoen euro in een uitgebreide showroom en kantoren.

De extra ruimte is vooral nodig omdat Schoeffaerts is geëvolueerd naar een totaalleverancier van interieur. Daar horen ook binnendeuren (van merken als Brems en Anyway Doors) en parket bij, twee producten die in de showroom de volle aandacht moeten krijgen.

Voor het ontwerp van het nieuwe gebouw bracht Ronny Schoeffaerts zijn eigen inspiratie samen met de knowhow van Block Office Architecten, in samenwerking met Ontwerpbureau Plan-B. De uitvoering van het project is in handen van De Voordenkers van Mathieu Gijbels. Ronny Schoeffaerts: “Wij weten erg goed wat we juist willen van dit nieuwe gebouw. Daarom hebben we voor een team gekozen waarvan we weten dat het er dezelfde standaard van kwaliteit op nahoudt als wij.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.