Nieuws Limburg Schoonbroers nemen nichespeler in Hechtel-Eksel over

Schoonbroers nemen nichespeler in Hechtel-Eksel over

Schoonbroers nemen nichespeler in Hechtel-Eksel over

Luc Witters (54) en Geert Camps (51) hebben in Hechtel-Eksel het familiebedrijf Del Ponti overgenomen. Verkoper Jean-Pierre Vangeel (63) was op zoek naar continuïteit en deed daarom zijn producent van kunststof onderdelen voor hekwerkfabrikanten, van de hand.

Del Ponti is actief in een niche. Er worden kunststof onderdelen als beugels, afstandshouders, draadhouders, klemmen en montageblokken gemaakt voor producenten van hekwerk, zoals Bekaert. Het bedrijf stelt 12 mensen te werk en boekt een omzet van 3,5 miljoen.

Naast oprichter Jean-Pierre Vangeel, werken ook zijn echtgenote An Frederix en hun kinderen Tom en Tine in de zaak. Toch werd “om de toekomst van het bedrijf veilig te stellen” gezocht naar een overnemer. Die is nu gevonden. Geert Camps en Luc Witters, nota bene schoonbroers van elkaar, zijn de nieuwe eigenaars van Del Ponti.

Het duo toont zich meteen ambitieus: “We willen de komende jaren vooral vaste voet aan de grond zetten in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk”, zeggen ze in Het Belang van Limburg. De familie Vangeel blijft nog een tijd aan boord om de overgang te faciliteren.

Reageer op dit bericht

Reacties

Jorgen G. 2021-06-03 10:22:57

Proficiat Geert en Luc, succes gewenst met jullie nieuwe uitdaging. Jorgen Gielen Ford Peerlings NV

Sibylle V. 2021-06-03 09:30:25

Gefeliciteerd en succes!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.