Sergio Destino ruilt TV Limburg voor Unizo

Journalist, presentator en eindredacteur Sergio Destino verlaat TV Limburg en wordt vanaf medio juni de nieuwe communicatieverantwoordelijke bij Unizo Limburg. Daar zal hij Nele Schoofs opvolgen, die dezelfde job gaat doen bij LRM.

Sergio Destino werkte eerst 3 jaar in Brussel voor het persagentschap Belga. Daarna ging hij de afgelopen 5 jaar aan de slag bij TV Limburg, waar hij onder meer de economische berichtgeving voor zijn rekening nam. “In die rol heb ik veel knappe ondernemersverhalen in Limburg kunnen ontdekken,” zegt hij. “Daarom sprak de job bij Unizo-Limburg me zo sterk aan. We hebben in Limburg nood aan een positief verhaal. En die positieve dynamiek en ambitie voel ik ook bij Unizo. Dat neemt niet weg dat ik het team van TVL ga missen. Ik heb er 5 bijzonder boeiende en leerrijke jaren achter de rug, en daarvoor ben ik ze ook erg dankbaar.”

Directeur Bart Lodewyckx is verheugd door de komst van Sergio. “Met hem erbij is ons managementteam opnieuw compleet. Door zijn ruime ervaring, enthousiasme en netwerk hebben we de geknipte opvolger voor Nele Schoofs gevonden.”