Schermafbeelding 2023-09-22 om 00.40.59

Service van de Sterren op Sinterklaas

Maar liefst 9 Limburgse sterrenchefs, samen goed voor 10 Michelin-sterren, zullen op 6 december in Hangar 58 hun beste beentjes voorzetten. Ten voordele van Een Hart voor Limburg knutselen dan een zeer verfijnd menu in gang, waar bedrijven die een gastentafel boeken, met volle teugen van kunnen genieten.

Het is intussen een gekende formule: een culinaire topavond waarop Limburgse sterrenchefs samenwerken om hun beste creaties te serveren. Het menu wordt vergezeld van uitstekende wijnen, en omkaderd door diverse optredens. Doen deze keer mee:

Alex Clevers – Vivendum
Bert Meewis – Slagmolen
Dimitry Lysens – Magis
Jan Menten – De Mijlpaal
Jo Grootaers – Alter
Koen Somers – De Kristalijn
Koen Verjans – Innesto
Sébastien Wygaerts – Ogst
Wim Schildermans – JER

Allemaal absolute toppers, die hun kennis en ervaring graag ter beschikking stellen van het goede doel, in casu Een Hart voor Limburg. Inschrijven voor het diner kan via deze link.

De avond wordt afgesloten met een kunstveiling met werken van Limburgse kunstenaars: Ben Peeters (Graffiti), Annemie Martens (Popart), Piet Stockmans (Porselein), Kevin Oyen (Metaal), Haute Cuisine (Lichtkunst), Marylène Madou (Textiel), Sarah Reynders (Taxidermie), Hanne Troonbeeckx, Cythia Reekmans en Virginie Claes (Bloemen) en last but not least: Kaat Bollen met een knipoog naar sexy... Er worden ook werken aangeboden van Koen Vanmechelen, Jan Latinne en Liesje Reyskens.

Wie er graag bij wil zijn... Inschrijven is de boodschap!