Nieuws Limburg Sleurs maakt megabrug voor haven

Sleurs maakt megabrug voor haven

Sleurs maakt megabrug voor haven

Sleurs Industries uit Balen heeft zopas een brug van 175 meter lengte en 24 meter hoogte geplaatst in de Antwerpse haven. De klant is het Amoras-project, waarmee de Vlaamse overheid en het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen een duurzame oplossing hebben gevonden voor de berging en verwerking van slib uit de Antwerpse haven.

Hugo Knevels, CEO van Sleurs Industries, die voordien werkzaam was bij Group Machiels en Bionerga, is fier op dit prestigeproject. “Onze mensen hebben hier bewezen dat wij letterlijk en figuurlijk in staat zijn tot grootse realisaties,” zegt hij.

Sleurs Industries is vooral actief in transportsystemen, constructies, onderhoud en speciale projecten. De divisies Sleurs Energy legt zich toe op hernieuwbare energie en zonnepanelen. Dakwerken Paul van Mechelen en Tilcon behoren eveneens tot dezelfde groep.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.