Nieuws Limburg Smartspace verdubbelt oppervlakte in Hasselt

Smartspace verdubbelt oppervlakte in Hasselt

Smartspace verdubbelt oppervlakte in Hasselt

Zowat een jaar na de opening, kondigt het bedrijvencentrum Smartspace in Hasselt een forse uitbreiding aan. De oppervlakte wordt verdubbeld, met nog eens 14 (zelfstandige) kantoren. Bovendien krijgt de binnenkant van de tweede bouwfase een volledige facelift.

smartspaceSmartspace is gevestigd aan de Gouverneur Roppesingel in Hasselt. Er kunnen kantoren worden gehuurd en er zijn gemeenschappelijke faciliteiten beschikbaar, zoals board- en conferencerooms. Initiatiefnemer HVL Management uit Riemst heeft niet alleen het flexibele interieur trendy gemaakt (met moderne kunst), maar ook de herkenbaarheid van de buitenzijde aangepakt. Een strategie die werkt, gezien de bijkomende werkzaamheden die op stapel staan om de capaciteit te verhogen. Het einde van deze fase is voorzien in de zomer van 2017.

De totale investering in het project zal 3 miljoen euro bedragen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.