cover MIL MAG 24

Smullen maar van ons Made in Limburg Magazine!

Laatste vrijdag van de maand: dat betekent groen licht voor de nieuwe editie van het Made in Limburg Magazine! We hebben voor u opnieuw enkele boeiende verhalen verzameld over Limburgse ondernemers. Neem er gerust even de tijd voor!

In onderstaand overzicht geven we alle artikels weer. U kunt telkens klikken op de link, of het hele magazine doorbladeren via deze link.

- Niet elke dag onze nieuwsbrief kunnen lezen? We bundelen voor u de Top 5 van de meest gelezen artikels van de afgelopen maand.

- Op de cover prijkt het hoofd van Ivo Palmaers, CEO van de Groep Palmaers. Hij vertelt over de manier waarop hij zijn bedrijvengroep groot heeft gemaakt en welke plannen hij nog koestert om zich in de markt te onderscheiden. CEO Binnenstebuiten, zo heet deze rubriek.

- Ooit bracht hij de GOM naar ongekende hoogten... In de rubriek Hoe zou het zijn met...? richten we de spots op voormalig gedeputeerde en advocaat Piet Schiepers.

- Ondernemen is kwestie van vallen en opstaan. Vraag maar aan Leon Frederix van het gelijknamige truckcenter in Paal-Beringen. Zijn zaak brandde grotendeels af, maar hij kwam sterker terug dan ooit.

- Een opvallende starter hebben we als New Kid on the Block: Jiri Bossuyt. Zijn start-up Fish 2 Be kweekt vissen door hen voor de gek te houden. Hij manipuleert de natuur om ze vaker aan het paren te krijgen...

- Limburg voor de lens, zo heet de maandelijkse fotoreportage van een ondernemend evenement. Deze keer sloop fotograaf Ronny Vanthienen langs de 58 tafels van De Snuggerste Staf, opgezet door VKW-Limburg ten voordele van Een Hart voor Limburg.

- Over de wansmakelijke recensies die horecazaken over zich heen krijgen, kon u in de kranten al artikels lezen. Maar ook in alle andere sectoren durven onterechte commentaren de ondernemers ten gronde richten. We verzamelden straffe getuigenissen in Spraakmakend!

- Ik vraag het aan... Steven Vandeput, dacht minister Philippe Muyters toen hij zijn partijgenoot naar voor schoof in de estafette die we op deze pagina hebben opgezet.

- Heb je langs de E313 Hilde Rutten al achter het raam van haar bureau zien zitten? Journalist Dirk Haesevoets stapte binnen in Beringen en kreeg meteen een rondleiding in het moderne complex: Den bureau van de CEO.

- Bescheiden als ze zijn, lopen Els Paesmans en haar echtgenoot niet te pronken met de prachtige cijfers van hun bedrijf Globachem. We onthullen de geschiedenis van deze Verborgen Parel, die inmiddels een omzet van 160 miljoen realiseert.

- Iedereen kent Ruben Peumans van ASAP. Maar in de rubriek Out of Office vertelt hij geheimen die je zeker nog niet wist. Zoals de kans dat hij net zoals zijn Ome Jan, ooit de politiek in zal stappen...

- En voor die ene keer per maand dat wij eens ons gedacht mogen zeggen: de column gaat deze keer over de talrijke privileges die werknemers vandaag hebben.

We wensen u aangename pagina's toe... De volgende editie verschijnt op 25 januari, want wij gaan nu in winterslaap!