Nieuws Limburg Socalim zorgt dat Antwerpenaars betalen voor fietsverhuur

Socalim zorgt dat Antwerpenaars betalen voor fietsverhuur

Socalim zorgt dat Antwerpenaars betalen voor fietsverhuur

Het jonge Limburgse bedrijf Socalim, dat allerlei aansluitingen aan huis verzorgt voor gas, elektriciteit, water, budgetmeters, enzovoort, heeft in Antwerpen een prestigieus project binnengehaald. Het gaat om de volledige aansluitingen van verhuurstations voor betaalfietsen, die weldra in ’t Stad voor korte verplaatsingen kunnen gehuurd worden. Het project is vergelijkbaar met wat JCDecaux in Brussel en andere Europese steden doet. “Een mooie opdracht voor ons, aangezien wij als jong Limburgs bedrijfje het vertrouwen krijgen van een belangrijke speler als Clear Channel,” zegt Nicolas Nulens, oprichter en zaakvoerder van Socalim. “In de eerste fase gaat het om 80 verhuurstations, afhankelijk van de vergunningen komen er daar nog 100 bij.”

Socalim groeit intussen als kool. Zonhovenaar Nicolas Nulens ging er in 2006 mee van start en stelt vandaag al 120 mensen tewerk, verspreid over vestigingen in Houthalen, Wommelgem en Rotselaar. Klanten zijn onder meer Eandis, VMW, Infrax, Belgacom en ook Telenet. De omzet bedraagt zo’n 7 miljoen euro. Nicolas Nulens is de broer van Ann-Catherine Nulens, die samen met haar echtgenoot Rik Zweegers het succesvolle roomijsbedrijf Crème de la Crème runt. Een kort filmpje met de afgevaardigd bestuurder van Socalim kan je zien door op de naam te klikken: Nicolas Nulens

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.