Soleco-300×225

Soleco (Opglabbeek) neemt Cajo Engineering (As) over

Soleco, verdeler van fotovoltaïsche zonnepanelen uit Opglabbeek, heeft in As de firma Cajo Engineering van Jo Gielen en Carine Ferson overgenomen. Hiermee bevestigt Soleco zijn geloof in de markt, ook na de recente heisa over de sector van zonnepanelen. Via de uitbouw van de service en het onderhoud, wil het bedrijf de marktpositie versterken.

Cajo Engineering, met specialisatie in elektrotechnische automatisatie, maintenance en ontwikkeling, zal omgedoopt worden tot Soleco Technics, en zal zich naast de bestaande activiteiten, ook op de monitoring en onderhoud van zonnepaneelinstallaties gaan richten. Zo zullen omvormers die een foutmelding geven of installaties die een lagere opbrengst geven dan vooropgesteld, via het monitoringsysteem opgespoord en pro-actief opgelost.

“Omdat wij elke installatie nauwkeurig kunnen opvolgen is het goed mogelijk dat de klant gebeld wordt nog voordat hij het probleem zelf heeft gemerkt,” aldus Bob Geerkens, CEO van Soleco. “Zelfs bedrijven en particulieren die géén Soleco-installatie hebben, kunnen van deze dienst genieten.”