Nieuws Limburg Sophie en Elke pakken brons op WK voor eventbureaus

Sophie en Elke pakken brons op WK voor eventbureaus

Sophie en Elke pakken brons op WK voor eventbureaus

Ferrari, Albert Heijn, Vodafone, Deloitte of Volkswagen: het zijn maar enkele wereldmerken die een dossier hadden ingediend voor het BEA World Festival, een internationale competitie die de beste events bekroont. Op de prijsuitreiking in Rome kwam het Limburgse bureau KonseptS van Sophie Naze en collega Elke Lauwereys, als derde uit de bus. “We zijn er ontzettend fier op”, aldus het succesrijke duo.

Een panel van internationale juryleden moest afgelopen weekend in Rome een oordeel vellen over de beste events ter wereld. Daarvoor waren er per categorie al een aantal projecten genomineerd. Zo maakte het bureau KonseptS uit Heusden-Zolder kans op de trofee voor de organisatie van B2B-beurzen. Met een bronzen medaille wist het bureau van Sophie Naze en collega Elke Lauwereys heel wat grote, internationale toppers voor te blijven. Een onverwacht succes.

“We hadden het dossier ingediend van het congrestival The Safety Summit, dat we georganiseerd hebben voor onze klant Vandeputte”, vertelt Sophie Naze (zie video onderaan). “Een zakelijk event, dat sterk afweek van een klassiek beursconcept. In plaats van een rij met standjes waar bezoekers langs konden passeren, hadden we ingezet op het creëren van ervaringen en belevingen, voor zowel standhouders als bezoekers. De focus lag daarbij op duurzaamheid, spontane ontmoetingen en onverwachte verrassingen, in een uiterst professioneel kader met een vleugje festivalsfeer. Heel wat elementen om alle stakeholders te plezieren, dus. Iedereen ging huiswaarts met een wow-gevoel, en gaf ons dan ook een tevredenheidsscore van 100%.”

Overtuigend, vond de jury van de BEA World Awards. “Ja, het was heel spannend”, aldus Elke Lauwereys. “Dat we de derde plaats hebben behaald, is een prestatie waar ik ontzettend fier op ben. Dit niet alleen op wat wat wij als KonseptS hebben bereikt, maar ook onze klant Vandeputte én het hele team van mensen en partners die samen met ons The Safety Summit tot een groot succes hebben gemaakt.”

Sophie en Elke hebben de trofee zorgvuldig in hun valies gestopt. “Trots keren we terug naar België en kijken we uit naar de komende topevenementen die wij mogen creëren. Zij die nog plannen hebben raden we aan om heel snel actie te ondernemen, want de kalender 2023 loopt razendsnel vol…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.