Nieuws Limburg Spaanse immo-specialist slaat tenten op in Houthalen

Spaanse immo-specialist slaat tenten op in Houthalen

Spaanse immo-specialist slaat tenten op in Houthalen

Immo-Wereld, het vastgoedbedrijf van Benny Ceyssens, heeft in Houthalen-Oost zopas een nieuw kantoor geopend. De burgemeester en diverse notabelen uit de streek woonden de openingsceremonie bij.

benny ceyssensImmo-Wereld heeft heel wat lokale panden in portefeuille, van residentieel tot commercieel vastgoed. “Maar wat velen niet weten is dat we ook meer dan 1.000 panden aan de Costa del Sol verhandelen,” zegt Benny Ceyssens. “We zijn officieel verdeler van Spaans vastgoed en werken daarvoor samen met 2 lokale kantoren. Ze hebben speciaal voor ons een Nederlandstalige medewerker aangeworven die de bezichtigingen voor onze klanten kan begeleiden.”

Intussen groeit Immo-Wereld ook in Limburg. “We hebben nog plaats voor enkele vastgoedbedienden en meerdere commerciële medewerkers,” besluit Benny Ceyssens.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.