Nieuws Limburg Speelautomaten in de lift

Speelautomaten in de lift

Speelautomaten in de lift

Tony Rus uit Opglabbeek heeft vorig jaar méér speelautomaten in cafés kunnen neerzetten. Omdat bovendien ook het rendement per automaat is verhoogd, nam de omzet van het bedrijf in 2009 toe met meer dan 5 miljoen, tot 30 miljoen euro in totaal. De winst voor belastingen bedroeg 1 miljoen, waar na de passage bij de fiscus nog 760.000 euro van overbleef.
Tony Rus heeft naast de hoofdzetel in Opglabbeek nog 7 andere vestigingen, verspreid over heel België. Van daar uit worden speelautomaten zoals bingokasten, flippers, tafelvoetbalmachines, biljarttafels of dartsborden ingevoerd, verkocht of verhuurd aan horecazaken. Het belevert ook 7 parken, waarvan 4 in Limburg. Tony Rus is een echte ‘self made man’ die met één voetbalmachientje van start ging toen hij nog technieker was bij een andere firma.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.