Nieuws Limburg Spelhuis is niveau van spelen ontgroeid

Spelhuis is niveau van spelen ontgroeid

Spelhuis is niveau van spelen ontgroeid

Het Spelhuis, de onderneming van Sarah Beusen en Sven Croes, die meer dan 10.000 gezelschapsspelletjes en puzzels aanbiedt, heeft geïnvesteerd in een nieuw magazijn in Zonhoven. De winkel, in dezelfde gemeente, is eveneens te klein, waardoor wordt uitgekeken naar een alternatief.

In de lente van 2017 begonnen Sarah en Sven vanuit hun garage met hun kleine spellenwinkel en webshop. Hun missie? “Matchmaker zijn tussen spel en speler. Er zijn zoveel verschillende spellen én nog meer verschillende mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat er een spel bestaat voor iedereen. Wij adviseren onze klanten en proberen zo het juiste spel aan de juiste persoon te koppelen. Dit alles in een gezellige en knusse omgeving waar iedereen zich thuis voelt.”

Maar wat begon als een hobby, liep al snel uit de hand. Momenteel heeft Het Spelhuis meer dan 10.000 verschillende puzzels en spellen in zijn gamma. “Die hebben natuurlijk allemaal een plek nodig en die hebben we nu gevonden in het Bedrijvencentrum Frees in Zonhoven. Hier hebben we bijna 4 keer meer magazijn-oppervlakte om alles te stockeren. Zo kunnen we nog efficiënter online bestellingen gaan verwerken. Nu kunnen we zeker de komende drie jaar verder.”

Intussen kampt ook de winkel in de Muizenstraat met capaciteitsproblemen. “Ook hier gaan we niet stil blijven zitten”, zegt Sarah. Wat de oplossing concreet inhoudt, wordt later bekendgemaakt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.