Nieuws Limburg Start-up van het Jaar tankt 1,8 miljoen kapitaal

Start-up van het Jaar tankt 1,8 miljoen kapitaal

Start-up van het Jaar tankt 1,8 miljoen kapitaal

MobieTrain, een start-up die software ontwikkelt voor mobiele leeroplossingen, haalt 1,8 miljoen euro kapitaal op bij de Limburgse investeringsmaatschappij LRM en mediagroep Concentra. Ook een aantal huidige aandeelhouders en het management nemen deel aan de investeringsronde. Twee grootbanken vullen het kapitaal aan met een banklening.

Het jonge technologiebedrijf werd eind 2019 door Made in Limburg en Het Belang van Limburg nog uitgeroepen tot Limburgse Start-up van het Jaar. Het groeitraject wordt onverminderd voortgezet in 2020: “Onze app en ons team staan op punt, het verse kapitaal laat ons toe om snelheid te maken”, zegt CEO Guy Van Neck. “We kunnen nu de inspanningen in verkoop en marketing verder opvoeren. Onze groei plannen we in eerste instantie op onze thuismarkt, maar we hebben ook een commercieel, buitenlands partnernetwerk gebouwd. Daar willen we nu op verder werken. We hebben een twintigtal betalende klanten in dertien landen. Voor onze volgende stap kijken we met veel aandacht naar Noordwest-Europa.”

Een deel van de kapitaalinjectie investeert MobieTrain in de opening van een kantoor in de Portugese hoofdstad Lissabon, waar een deel van de technische ontwikkeling gebeurt. Een zevental medewerkers neemt er binnenkort zijn intrek.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer