Starter van de week: 7 managers stropen de mouwen op

ANTS is de naam van een nieuw collectief van 7 doorwinterde ondernemers. Ze hebben stuk voor stuk een ruime expertise opgebouwd in hun vakgebied, en gaan dit nu aanbieden in een vernieuwend concept.

"Wij focussen ons op bestaande, solide bedrijven die zich de voorbije jaren niet voldoende hebben ontwikkeld volgens de moderne economische en bedrijfsmatige noden", zegt Geert Hayen, die samen met Stijn Germeys, Marcel Pauwels, Jago Vandyck, Jens Raskin, Dennis Vandersmissen en Frank Klaps, de organisatie ANTS heeft opgericht. "Onze klanten zijn bedrijven die te weinig tijd en/of middelen hebben om zich bezig te houden met het bepalen van doelstellingen, het uitstippelen van een strategie, de dagelijkse opvolging en uiteindelijke realisatie daarvan. Wij willen met ANTS deze KMO's upgraden en klaarmaken voor een succesvolle toekomst."

De ondernemers van ANTS zijn geen pure consultants die werken volgens uurtje-factuurtje, maar volgen het dagelijkse management persoonlijk op en nemen zelf het heft in handen. "Dit in diverse domeinen, van algemeen strategisch advies, het opstellen en uitvoeren van een marketing- en communicatieplan, een professionele hr-benadering, tot het bepalen van de volledige financiële strategie of een juridische ondersteuning in verschillende rechtsdomeinen", vult Stijn Germeys aan.

ANTS wil ook een brug slaan tussen de bedrijven en investeerders. "Wij kunnen in opdracht van de investeerder het bedrijf opvolgen en mee naar het succes leiden. Zeker als er young potentials aan het roer staan, die naast zich een ervaren rot in het vak goed kunnen gebruiken." Indien opportuun, zullen de ondernemers van de start-up ook zelf investeren in het bedrijf van hun klant.