Nieuws Limburg Starter van de Week: applicaties met een hoek af

Starter van de Week: applicaties met een hoek af

Starter van de Week: applicaties met een hoek af

Amper een maand, zo jong is het bedrijfje Headr nog maar… Vier 21-jarige vrienden hebben besloten om samen websites en applicaties op maat te gaan bouwen. Voor klanten die met hen willen meegroeien, gooien de jonkies hun flexibiliteit een een schappelijke prijs in de weegschaal.

Ward, Lennert, Martijn en Mathies, zo heten de ondernemers achter Headr. Ze lieten zich als studenten aan de UHasselt begeleiden door StudentStartUp, volgden het traject Wingmen College, en gingen vervolgens daadwerkelijk van start onder de vleugels van Wingmen, het onderdeel van de Cronos-groep dat wordt aangestuurd door Ann Simons. (zie ander artikel, eerder deze week)

Headr richt zich vooral op het maken websites en applicaties op maat. Er wordt gezocht naar klanten die samen met hen wil groeien. “Samen met hen op pad gaan, dat is het liefste wat we doen”, zeggen de zaakvoerders. “Als student-ondernemers zijn we bovendien erg flexibel en goedkoop…” Het jonge bedrijf wil zich tevens onderscheiden door out-of-the-box te denken en oplossingen ‘met een hoek af’ te bedenken. “Onze applicaties worden gebouwd door de ogen van Millenials, maar zijn ge├»nspireerd op de noden van de Generatie X. Dat is Headr”, aldus de kopstukken, die nu binnen de Cronos-cultuur de kans krijgen om zich door te zetten in de zakenwereld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beringen
Beringen

Essec stuurt fixers op pad

Telecom- en IT-groep Essec heeft een nieuwe dienstverlening opgestart. Een team van specialisten zal worden ingezet om op dagbasis IT-infrastructuur… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.