Nieuws Limburg Starter van de Week: broers richten eventbureau op

Starter van de Week: broers richten eventbureau op

Starter van de Week: broers richten eventbureau op

Lennoween, zo heette het uitverkochte feestje dat de broers Lennert (aka DJ Lennow) en Yannick Haesevoets zopas in Genk organiseerden. Het is één van de eigen events die hun nieuwe bureau Lennow Productions heeft opgezet. De broers-vennoten zijn vastberaden om hun start-up op korte tijd uit te breiden.

Student Lennert Haesevoets (20) fungeert als dj in Limburgse clubs, op festivals en B2B-events. Zijn broer Yannick (24) is televisiemanager/journalist. Ze gooien nu alle expertise bij elkaar om een bedrijf te starten in events, communicatie, webdesign, media-advies, bedrijfsfilms, marketing, enzovoort. Lennow Productions, zoals de start-up heet, richt zich vooral tot B2B-evenementen en horecazaken. Het bedrijf zal ook eigen events op poten zetten.

“Lennert en ik zijn erg ondernemend en zijn als twee handen op een buik”, vertelt Yannick Haesevoets. “We gaan steeds voor mekaar door het vuur! We beschikken over een jong, maar zeer gemotiveerd team met 3 vaste freelancers, en kunnen al een mooie reeks van referenties voorleggen. Als we op de ingeslagen weg verder gaan, ziet de toekomst er rooskleurig uit.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.