Nieuws Limburg Starter van de Week: creatief onderwijs voor iPad

Starter van de Week: creatief onderwijs voor iPad

Starter van de Week: creatief onderwijs voor iPad

BookWidgets, gevestigd op de Corda Campus, maakt software voor het onderwijs. De toepassing laat toe dat leraars op een makkelijke manier gepersonaliseerde oefeningen kunnen creëren voor de iPad. Via de formule van vraag/antwoord kunnen ze op een heel interactieve en leuke manier de leerstof verpakken. Die oefeningen (‘widgets’ genoemd) kunnen onmiddellijk naar de studenten verzonden worden via een app. “Een toepassing die door zowel het onderwijzend personeel als de leerlingen en hun ouders, erg gewaardeerd wordt,” zegt mede-oprichter Niels Vanspauwen.

bookwidgetsBookWidgets is ambitieus. “Het komt er nu op aan om de groei te versnellen,” aldus Vanspauwen. Daarbij zet het bedrijf sterk in op de sociale media. Met gerichte advertenties op Facebook wil BookWidgets meer naambekendheid vergaren en personeel aanwerven.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.