Starter van de week: de shampoo van Jennifer Aniston

Wist je dat... de Amerikaanse superster Jennifer Aniston CEO is van een bedrijf in haarverzorgingsproducten? Living Proof, zoals het gamma van shampoos, conditioners, crèmes en mousses heet, is sinds kort ook in Limburg verkrijgbaar. Het nagelnieuwe kapsalon Let'sdohair in Hasselt heeft de exclusiviteit voor onze provincie bekomen.

LetsdohairHet is niet het enige accent waarmee Miet Vanheusden (en haar man Niels Prys) een verschil in de markt willen maken. "Voor de inrichting hebben we inspiratie gevonden in Amsterdam," vertelt de zaakvoerster. "Er staat een Nespresso-machine, waar klanten zelf een kopje kunnen nemen om vervolgens even aan een lange tafel hun beurt af te wachten. We houden niet van een wachtbankje, en brengen daarom iedereen gezellig samen aan tafel."

Misschien nog opvallend: het nieuwe kapsalon is alleen van maandag tot vrijdag open. "De afspraak met mijn man is dat we in het weekend 'quality time' nemen voor ons gezin. Tijdens de week zijn we meer dan 100% gefocust op onze klanten. Een gezond evenwicht tussen werk en privé is absoluut nodig."