Nieuws Limburg Starter van de week: juridisch advies bij de knapkoek

Starter van de week: juridisch advies bij de knapkoek

Starter van de week: juridisch advies bij de knapkoek

huisraad-advocatenIn de oude bibliotheek, in hartje Maaseik, hebben Sarah Geebelen en Nathalie Bruckers zopas hun advocatenkantoor HuisRaad geopend. Deze raadsvrouwen, zoals ze zichzelf noemen, willen eerst -met een kopje koffie en knapkoek- luisteren ze naar het verhaal en de persoonlijke achtergrond van de cliënt. Pas dan gaan ze op zoek naar een gepaste oplossing.

Sarah Geebelen en Nathalie Bruckers hebben al bijna 15 jaar ervaring opgedaan in andere kantoren en komen dus niet onbeslagen op het ijs. Ze leggen zich voornamelijk toe op familierecht, zoals echtscheidingen.

“Wij willen drempelverlagend werken en mensen in de eerste plaats gerust stellen,” aldus de dames van HuisRaad. “We zijn daarbij oprecht geïnteresseerd in hun verhaal. Eens we onze cliënt kennen, weten wij welke concrete oplossing het best bij hen past. De juridisch beste uitweg is immers niet steeds de oplossing waarbij de cliënt zich het best voelt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.