Starter van de week: koppel schept klaarheid in de kassa

klaarincasso-roos

Voor Roos Vanvinckenroye en Tom Schouterden zal het nieuwe jaar een spannende start kennen. Het Tongerse ondernemerskoppel heeft zopas Klaar Incasso gelanceerd, een dienst die zowel minnelijke als gerechtelijke invorderingen doet.

“Als ondernemers weten we dat een gezonde cashflow noodzakelijk is voor bedrijven", zeggen beiden. "Met Klaar Incasso willen we onze klanten helpen groeien door die cashflow onder controle te krijgen. Een transparante communicatie en respect voor de klant en voor de debiteuren zijn daarbij ons sleutelwoorden.”

klaarincasso-tomRoos Vanvinckenroye en Tom Schouterden hebben zelf al ettelijke ondernemersjaren op de teller staan. Als zaakvoerders van Alltronic, een bedrijf gespecialiseerd in led-verlichting, weten ze waarover ze spreken én merkten ze een nood op. Die willen ze met hun nieuw bedrijf invullen. “Wij begrijpen dat de relaties met klanten van groot belang zijn voor de continuïteit en de groei van een bedrijf. Maar het zijn diezelfde klanten die de continuïteit in het gedrang kunnen brengen door facturen niet of laattijdig te betalen. Wij willen ondernemers helpen om problemen met klantenrelaties te vermijden. Zo kunnen ze zich volledig richten op hun corebusiness en op hun groei.”