Starter van de week: nieuw fitness-concept in Neerpelt

personal fit clubPersonal Fit Club is de naam van de nieuwe fitness-club die ondernemer Bart Creemers zopas in Neerpelt heeft geopend. "Ik ben al geruime tijd professioneel in de branche actief," aldus Creemers. "Vooral in Nederland heb ik veel ervaring kunnen opdoen, en de voor- en nadelen van de vele concepten mogen ondervinden. Stilaan begon het te kriebelen om een eigen zaak op te zetten, en die is er nu in Neerpelt."

Personal Fit Club werkt met het systeem van 'pay per use'. "Het principe is dat je zeker niet moet betalen voor dingen waar je geen gebruik van maakt. Dit houdt in dat je per maand een basisabonnement betaalt, maar dan vervolgens per sessie kunt kiezen wat je nog meer wil doen. Stel dat je doelstelling is om 5 kilogram te vermageren, dan kan je in functie daarvan een personal trainer engageren om doelgerichte oefeningen te doen. Daar betaal je dan wel voor bij, uiteraard."

Bart Creemers heeft tevens de intentie om een echte clubsfeer in zijn zaak te creëren. "We willen inderdaad de samenhorigheid onder de leden bevorderen," zegt hij. "Jong en oud, sporters van overdag en 's avonds,... iedereen moet zich hier thuis voelen. Een sociale club zijn, dat is de voornaamste ambitie."