Nieuws Limburg Starter van de Week: vertaalbureau voor trends

Starter van de Week: vertaalbureau voor trends

Starter van de Week: vertaalbureau voor trends

Nieuw aan het ondernemersfirmament: Katherina Kitsinis lanceert het trendbureau Ontrend Agency. De start-up spoort trends op en vertaalt deze in producten en diensten voor merken.

“Het gaat om de trends van morgen, op maat uitgewerkt voor alle mogelijke merken”, zegt trendexpert en oprichter van Ontrend Agency, Katherina Kitsinis. “We vertrekken vanuit de identiteit die een merk heeft, brengen vervolgens de opkomende trends in dat marktsegment in kaart en helpen daarna om de concrete link te maken. Dat doen we door producten en diensten uit te werken in de juiste kleur, materiaal, design en volgens de behoeften van de consument.”

Designer Katherina Kitsinis (35) maakte carrière als productdesigner, brandmanager en inkoper voor internationale lifestyle- en interieurmerken, en ontwikkelde zo een feeling voor trends. “De moeilijkheid schuilt niet in het verzamelen van trends”, aldus de nieuwbakken ondernemer. “Je vindt ze immers altijd en overal, zeker online. De echte uitdaging is het filteren ervan tot wat relevant is, en dit vervolgens te vertalen naar de identiteit en business van het merk. Alleen zo kom je tot een authentiek verhaal.”

Ontrend Agency lanceert ook meteen zijn eerste trendgids: Mind Shift. “De trendgidsen zijn bewust opgebouwd rond trends met een langere levensduur”, vertelt Katherina Kitsinis. “Ze ontstaan vanuit maatschappelijke bewegingen en hebben daardoor langer impact op het gedrag van de consument.” Een mooie teaser, waarmee het nieuwe bureau zijn expertise illustreert.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.