Nieuws Limburg Starter van de week: webbouwer voor bouw

Starter van de week: webbouwer voor bouw

Starter van de week: webbouwer voor bouw

Redactiebureau Palindroom (Hasselt) en IT-bedrijf Datacross (Maaseik) hebben de krachten gebundeld en zopas het nieuwe bedrijf Building Websites opgericht.

architectura building websitesBuilding Websites is de eerste websitebouwer die zich volledig zal focussen op bouw en architectuur. Het bedrijf zal geleid worden door Rik Neven (Palindroom) en Kurt Kellens (Datacross). Ze kennen elkaar al langer, aangezien de website voor architecten Architectura.be, voor Palindroom door Datacross werd gemaakt. De taakverdeling in het nieuwe bedrijf is dan ook heel duidelijk. Rik Neven zorgt voor de content van de websites die voor bouwbedrijven worden opgezet, terwijl Kurt Kellens het technische aspect voor zijn rekening neemt. “Dat mogen best complexe opdrachten zijn,” aldus beiden. “Teksten in meerdere talen, de integratie van grote databases of specifiek programmeerwerk schrikken ons niet af. Integendeel zelfs: hoe meer, hoe liever.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.