Nieuws Limburg Starter van de week: webshop met carnavalkostuums

Starter van de week: webshop met carnavalkostuums

Starter van de week: webshop met carnavalkostuums

patricia-krillCarnaval een business? Reken maar! Patricia Krill uit Hamont-Achel bewijst het. Samen met een Duitse vennoot runt ze een Duitse webshop in carnavalkleding en toebehoren. “Ja, ik vier zelf ook graag carnaval, al was het maar om de jongste trends in outfits te spotten”, zegt Patricia Krill.

Patricia Krill leerde het klappen van de zweep bij de Houthalense groothandel in feestartikelen Espa van de familie Spaas. Totdat ze in Duitsland haar toekomstige zakenpartner ontmoette. Samen zetten ze vanuit het Duitse Mendig (nabij Koblenz) een webshop op poten. En die loopt als een trein.

Tot nog toe kan de gespecialiseerde webwinkel al bogen op zo’n 15.000 particuliere klanten. “Duitsland is het grootste carnavalland ter wereld. En bovendien een grote markt”, legt de Noord-Limburgse uit.

Ook voor andere gelegenheden, zoals Oktoberfest of Halloween worden trouwens veel verkleedkleren en accessoires besteld. Zo heeft de webshop het hele jaar door bezoekers. Dat we daar nog niet zelf op gekomen zijn!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.